Vænting

Vænting fra Pegasus

DK2015200161

Vænting er en lysende stjerne til fremtidens stævner og avl!


Her er muligheden for at få en fantastisk hoppe at arbejde videre med, som har fået en god start på sit liv som ridehest.

Vænting har været redet sammenlagt 3 måneder, med gode pauser undervejs. Hun har det bedste sind man kan tænke sig, hun er så tillidsfuld og rolig, og har været det gennem hele sin opvækst og tilridning. Tilridningen er gået så nemt, da Vænting er enormt samarbejdsvilje, lytter virkelig til rytteren og prøvet at gøre sit bedste.

Vænting tager lige gerne trav og tölt, og begge gangarter er super smidige, med godt løft og lange skridt. Galoppen er rolig og med godt spring. Passen er mærket et par gange, men er ikke trænet.

Vænting er meget blød på tøjlerne, og har en tilpas ridevilje - hun vil gerne arbejde men venter absolut på rytterens signaler.

Vænting er redet både i skov og på bane.

Vænting er en af de første årgange efter Helgnýr fra Pegasus, så hun er virkelig en spændende hoppe at følge. Væntings mor fungerer i dag som luksus ridehest, også for junior, og har tidligere klaret sig rigtig fint ved lokale stævner.


Far: Helgnýr fra Pegasus (Rideegenskaber 8.90, Total 8.76, deltaget ved VM i avl)

Mor: Villimey fra Pegasus (ikke kåret, luksus ride- og konkurrencehoppe)

Morfar: Herkules fra Pegasus (Rideegenskaber 8.31, total 8.16, deltaget ved VM og NM i sporten)


Hvis du vil satse på at forme din egen helt unikke stævne- og ridehest for fremtiden, så er Vænting virkelig et spændende emne!


Vænting is an extremely talented 4-year-old mare, with great potential for breeding and sport competitions. She is daughter of Helgnýr fra Pegasus. She has excellent gaits and an amazingly pleasant temperament.


Klik på billederne nedenfor for at se dem i stort format! / Click the pictures below to view them in a larger format!