Lúsifer

Lúsifer fra Pegasus


DK2016100194


Lúsifer er en skøn ung vallak efter den fantastiske hingst Sjódur frá Kirkjubæ, som der ikke findes mange afkom af i Danmark. Lúsifer har en god byging, med flot hårpragt, og viser alle gangarter på folden. Han går lige nu på unghingstefold i stor flok.

Lusifer er en utrolig sød dreng - han er altid den første der kommer hen og vil snakke. Han er nem og sød at håndtere, og er vant til at blive trukket med, få ordnet hove og køre i trailer.

 

Lúsifers far Sjódur har en fantastisk afstamning - Sjódurs far er Sær, som har givet et væld af stærke afkom, mens Sjódurs mor er den smukke Þyrnirós frá Kirkjubæ, efter Hródur frá Refsstödum. Derudover har Lúsifers egen mor Gáski frá Hófsstödum som farfar. 

Lúsifers brødre efter samme far har i 2018 klaret sig helt fantastisk på Landsmót - bla fik Kveikur fra Stangarlæk 1 både 10 for tölt og vilje/sind, og er nu verdens højest kårede 4-gænger med 8.76 total! Valgard frá Kirkjubæ klarede sig ligeledes flot og fik hele 8.70 total.

 

Far: Sjódur frá Kirkjubæ (Rideegenskaber 9.00, total 8.70)

Farfar: Sær frá Bakkakoti (Rideegenskaber 9.05, total 8.62, Ærespræmie for afkom)

Mor: Silfurör frá Mörk (ukåret dejlig ridehest)

Morfar: Eiður frá Oddhóli (Rideegenskaber 8.74, total 8.45)

 

Lúsifer har BLUP 110.

 

Lusifer is a good-looking and talented young gelding with a very interesting pedigree - he definitely has the potential to be an excellent sport or pleasure horse.

 

Klik på billederne nedenfor for at se dem i stort format! / Click the pictures below to view them in a larger format!